De tattoos van rapper 6ix9ine

6ix9ine tattoo

Één van de meest besproken en van de beruchtste rappers van dit moment is rapper Tekashi 69, ook wel 6ix9ine genoemd. Het afgelopen jaar is Tekashi 69 niet alleen door zijn rap skills in het nieuws gekomen. De rapper was namelijk bijna slachtoffer van ontvoering, wat volgens hem zelfs tot zijn dood had moeten lijden. Gelukkig wist 6ix9ine te ontkomen door in de auto van en nietsvermoedende bestuurder te springen. Tekashi 69 is niet alleen zelf een slachtoffer van verschillende misdrijven, waaronder poging tot ontvoering, afpersing en bedreiging. Zelf is de rapper ook geen lieverdje. Hij verklaarde afgelopen januari zelf schuldig te zijn aan 8 misdrijven, die gezamenlijk voor 47 jaar gevangenisstraf kunnen zorgen. Genoeg controverse rondom de rapper, maar niet alleen door criminele activiteiten valt Tekashi 69 op. Ook zijn uiterlijk met tattoos is veelbesproken. Benieuwd naar de tattoos van 6ix9ine? Ink-spiration zet de meest opvallende op een rijtje!

Wat betekenen de tattoos van Tekashi 69?

Als je bekend bent met de rapper of hem even snel googled, dan is zijn vol getatoeëerde uiterlijk gelijk het eerste wat je opvalt. Over zijn hele lichaam heeft de rapper het getal ‘69’ getatoeëerd. Voor nu blijft het vooral nog gissen waarvoor het getal precies staat. Vele speculeren dat het staat voor 9 juni, de dag dat mogelijk zijn vader is overleden. Dit wordt ondersteund door de met vleugels getatoeëerde ‘69’ in zijn nek. De rapper zelf gaf in een interview aan dat zijn tatoeages staan voor het kijken naar iets vanuit verschillende perspectieven. Over het telkens terugkerende getal ‘69’ zegt hij zelf dat wanneer je een 6 opschrijft tussen twee mensen in, dan zal de één een 6 zien en de ander een 9. Beiden hebben gelijk, maar bekijken het vanuit een ander perspectief. 

De meest opvallende tattoos van 6ix9ine

Tekashi69 heeft een aantal opvallende tattoos. De getatoeëerde spinnenwebben op zijn gezicht en ellebogen zijn daar een voorbeeld van. De tattoo staat voor het gevangen zijn in een web en bij de rapper heeft dit te maken met een gevangenisstraf van vroeger. Het feit dat hij meerdere spinnenweb tattoos heeft, zou te maken hebben met meerdere gevangenisstraffen. Verder heeft 6ix9ine ‘SCUM’ getatoeëerd op zijn linkerarm. Dit staat voor ‘Society Can’t Understand Me’ en is een ode aan alle probleemkinderen op de wereld. Zijn broer heeft ook een prominente plaats binnen de rapper zijn tattoos. De tekst ‘Oscar’ is daar het eeuwige voorbeeld van. Een andere prominente tattoo is de tattoo van Billy The Puppet uit de SAW filmreeks. De Jigsaw moordenaar had geen directe intenties om mensen te vermoorden, maar hij wilde zijn slachtoffers de waarde van het leven laten zien. Door de vele ingrijpende gebeurtenissen in Tekashi69 zijn leven, staat deze tattoo voor de waarde van zijn leven. 

Speciale én criminele tattoo 

Naast opvallende tatoeages, tatoeages met een betekenis en zijn velen ‘69’ tatoeages, heeft de superster ook nog een speciale én criminele tattoo. De Billy the Puppet tatoeage die net al even genoemd werd, is getatoeëerd met een rode bandana om zijn nek. Deze rode bandana staat voor de criminele banden die Tekashi heeft met de Bloods gang. Uitgerekend tegen deze gang heeft de rapper een getuigenis afgelegd en naar verluid nemen de Bloods dit hem niet in dank af. Voor snitchen zou hij zelfs op een dodenlijst staan. Als laatste heeft rapper 6ix9ine ook nog een speciale tatoeage. Op zijn voorhoofd heeft hij een roos getatoeëerd ter herinnering aan overleden rapper en goede vriend XXXtentation. 

Vond je dit artikel over de tattoos van 6ix9ine interessant en ben je op zoek naar meer Inked CelebritiesInk-spiration is er ook als je op de hoogte wilt blijven van het laatste tattoo nieuws of tattoo inspiratie wilt opdoen. Ben jij op zoek naar iets meer informatie over tattoos? Bekijk dan onze pagina’s over jouw eerste tattootattoos en gezondheid en andere veelgestelde tattoo vragen. Get inspired and get inked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *