De tattoos van Conor McGregor

Conor McGregor tattoo

Conor McGregor kennen we inmiddels als de koning van de trash talk en wereldberoemd MMA vechter. Niet alleen MMA gevechten ging hij af, maar hij daagde zelfs ongeslagen bokser Floyd Mayweather uit voor een boksgevecht. Ook baarde Conor McGregor opzien door een steekkarretje door de bus van zijn toekomstige tegenstander Khabib Nurmagomedov te gooien. In een direct gevecht, enkele maanden later in het Octagon, ging McGregor de strijd aan met de rus. Dit liep op een teleurstelling uit voor de Ier die de partij verloor van de Rus. Na het gevecht liepen de gemoederen ook nog eens hoog op. Buiten de ring werden nog wat onafgemaakte zaken uitgevochten, wat beiden op een lange schorsing kwam te staan. McGregor heeft genoeg controverse en spraakmakende momenten meegemaakt in zijn carrière, maar ook zijn uiterlijk is spectaculair te noemen. Tattoo-inspiratie.nl neemt een kijkje in dit vol getatoeëerde uiterlijk en vertelt je graag meer!

Wat betekenen de tattoos van McGregor?

Toen Conor McGregor debuteerde in de UFC in april 2013, zag hij er nog radicaal anders uit dan anno 2019. De MMA vechter heeft inmiddels een aantal tatoeages die niet te missen zijn. Op zijn linkerhiel heeft hij een Arabische tekst getatoeëerd. McGregor zelf weet niet veel over deze tatoeage. Hij heeft zijn eerste tatoeage laten zetten voor €20 toen hij dronken was. Volgens hem kan de Arabische tekst dan ook van alles betekenen. In zijn nek heeft McGregor een crucifix laten tatoeëren. De reden achter deze tatoeage kan iets religieus zijn, maar de uitspraak ‘f*** politics and f*** religion, doet anders vermoeden. Onder zijn crucifix heeft spiraal van doornen getatoeëerd, de betekenis hierachter is niet bekend. Verder heeft Conor McGregor op zijn linker elleboog een tatoeage van zijn motto ‘Slow is smooth, smooth is fast’. De spreuk is een bekend motto onder speciale trainingseenheden zoals de Navy Seals. 

De kenmerkende tattoos van de Notorious

Mensen die de vechtkunsten of excentrieke uitspattingen van Conor McGregor volgen, weten dat de vechter een paar kenmerkende tattoos heeft. Op zijn borst heeft hij een enorme zilverrug gorilla getatoeëerd. De gorilla heeft een kroon op en heeft in zijn mond een hart. Over deze tattoo zegt de Notorious ‘I just like the way it looks’ als reden. Verder heeft hij een doorboorde roos getatoeëerd samen met een klok. Aan de achterkant van deze tattoo zien we gentleman met een hoge hoed. De volgende tattoo is net zoals de gorilla tattoo niet te missen. Het hoofd van een tijger is getatoeëerd op zijn buik. De MMA vechter ziet in een tijger een moedig dier. In zijn trainingen bestudeert hij dan ook de bewegingen en aanvalsstijl van een tijger. De laatste kenmerkende tattoo van Conor McGregor bevindt zich rondom zijn tijger tattoo. Zijn achternaam ‘MCGREGOR’ en zijn bijnaam ‘NOTORIOUS’, zijn daar terug te vinden.

Nu alle tattoos van Conor McGregor zijn uitgelicht, laat je ook een enorme gorilla of tijger tatoeëren? Voordat je overgaat op het nemen van een tattoo is het goed om alles te weten over jouw eerste tattootattoos en gezondheid of andere veelgestelde tattoo vragen. Ook als je nog een beetje tattoo inspiratie nodig hebt, op zoek bent naar het laatste tattoo nieuws of nog meer Inked Celebrities wilt zien, ben je bij tattoo-inspiratie.nl op de juiste plaats!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *