De tattoos van Ed Sheeran

ed sheeran tattoos

Ed Sheeran kennen we als een wereldberoemde artiest die hit na hit scoort. Iedereen kent wel een kleine greep uit zijn hits zoals: Shape of you, Thinking out loud of Castle on the Hill. Niet alleen in de muziekwereld valt Ed Sheeran op. Ook daarbuiten is de zanger een karakteristieke verschijning. Ed Sheeran heeft door de jaren heen de nodige tattoos laten zetten. Deze vallen enorm op gezien de vele kleuren en plaatsingen op het lichaam van de zanger. Het leuke aan de tatoeages van Ed Sheeran, zijn de verschillende redenen waarom hij deze heeft laten zetten. Deze redenen lopen uiteen van speciale betekenissen, tot samenwerkingen met andere zangers en zangeressen, tot de simpele reden dat hij iets mooi vind staan. Ben jij inmiddels benieuwd geraakt naar de tattoos van Ed Sheeran en waarom hij deze tattoos heeft laten zetten? Tattoo-inspiratie.nl zet de opvallendste tattoos op een rijtje!

De redenen van Ed Sheeran zijn tatoeages

Ed Sheeran heeft inmiddels zo’n 60 verschillende tatoeages en deze heeft hij om verschillende redenen laten zetten. Op de borst van de zanger prijkt een grote leeuw tatoeage. De reden hierachter is zijn grootste prestatie tot nu toe, optreden op Wembley. Met de getatoeëerde boom op zijn bovenarm, uit hij zijn liefde voor zijn familie en toont hij dat hij een familieman is. Naast de familieboom is een teddybeer getatoeëerd. Ed Sheeran had in zijn jeugd de bijnaam ‘Teddy’ en deze heeft hij dan ook op zich lichaam laten vereeuwigen. Ook vinden we veel symbolen terug in de tatoeages van de populaire zanger. Een koalabeer voor zijn tournee in Australië en een Kiwi vogel voor zijn tour in Nieuw-Zeeland. Niet al zijn tatoeages zijn zelf bedacht door Ed Sheeran. Collega zanger John Mayer heeft een tatoeage ontworpen met de tekst ‘Kool guy’ en een pijl wijzend naar Ed Sheeran zelf. 

Nog meer redenen en tatoeages

Door het grote aantal tattoos van Ed Sheeran, zijn ook de redenen voor deze tattoos eindeloos. We zien bijvoorbeeld een jigsaw tattoo op Ed Sheeran zijn arm. Deze tattoo staat voor zijn beste vrienden, die een grote impact op zijn leven hebben gemaakt. Hij hoopt gedurende zijn leven nog meer puzzelstukjes aan zijn tattoo toe te voegen. De meest aparte en opvallende tattoo is wel de getatoeëerde ketchup fles. De zanger is zo’n grote fan van de saus dat hij deze heeft laten vereeuwigen. Verder heeft Ed Sheeran ontzettend veel tattoos die verwijzen naar songteksten of bepaalde lyrics binnen deze songteksten. Wij kunnen in ieder geval concluderen dat Ed Sheeran geen saaie getatoeëerde is!

Tatoeage foutje

Als iemand zoveel tatoeages als Ed Sheeran heeft, dan kan er wel eens een foutje in sluipen. Iedereen kent bijvoorbeeld wel de fout in de tatoeage van Jordy Clasie. Deze was onopzettelijk maar Ed Sheeran heeft zelfs een opzettelijke spelfout in zijn tatoeage. De zanger vertelde in een optreden aan zijn fans dat er Galway Grill op zijn lijf is getatoeëerd in plaats van Galway Girl. De schuldige van de fout in zijn tatoeage is de Ierse actrice Saoirse Ronan. Zij speelt in een videoclip van Ed Sheeran en het leek de zanger leuk om een tatoeage te laten zetten van de songtekst in haar handschrift. De actrice dacht een leuk geintje uit te halen en schreef de verkeerde tekst. Alsnog heeft de zanger de tekst laten tatoeëren. Over het foutje zegt hij zelf: ‘Ik ben eigenlijk best trots op haar want ik zou hetzelfde doen’.

Vond je dit artikel interessant en ben je op zoek naar meer van dit soort verhalen? Neem dan zeker een kijkje bij de rest van het tattoo nieuws. Of ben je op zoek naar informatie omtrent jouw eerste tattoo, de invloed van tattoos op je gezondheid of veelgestelde tattoo vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *