De tattoos van Megan Fox

Megan Fox tattoo

Megan Fox kennen we als de beeldschone brunette die inmiddels al in vele bekende films haar acteerkunsten heeft vertoond. Enkele films waarin je de actrice gezien kunt hebben zijn bijvoorbeeld: Transformers, Teenage Mutant Ninja Turtles of Jennifer’s Body. Niet alleen in films valt Megan Fox op. Zoals fans van haar vast en zeker weten, heeft Megan Fox ook de nodige tattoos op haar lichaam laten vereeuwigen. Net zoals zovelen anderen heeft Megan Fox haar tattoos om een bepaalde redenen laten zetten. Én om een tipje van de sluier alvast op te lichten, ze heeft ook een tattoo laten verwijderen om een bepaalde reden. Ben jij benieuwd naar de tattoos van Megan Fox en de redenen of betekenissen achter haar tattoos? Lees dan verder want Ink-spiration heeft haar tattoos op een rijtje gezet!

Wat betekenen de tattoos van Megan Fox?

Megan Fox heeft een mooie variatie aan tatoeages. De sexy actrice omschrijft haar tatoeages, niet alleen als een decoratie, maar als een manier om haar persoonlijkheid te vieren. Elk van haar tatoeages vertelt dan ook een verhaal en is gekoppeld aan een belangrijke levensgebeurtenis. Haar meest bekende tatoeage is de lichaamsvereeuwiging van Marilyn Monroe. Sinds haar jeugd is ze groot fan van de actrice en op jonge leeftijd begon Megan Fox altijd spontaan te huilen als ze de stem van Monroe hoorde. In haar nek heeft de brunette een chinees teken laten tatoeëren. De tatoeage staat voor kracht en ze heeft deze laten nemen doordat ze zag wat Hollywood met mensen doet. Haar manier om de druk van de Hollywood fame te weerstaan heeft ze laten vereeuwigen door een tatoeage. Verder heeft de actrice op haar linkerschouder een quote van Shakespeare getatoeëerd. Dit staat voor haar houding in het leven.

Nog meer Megan Fox tattoos

De tribal tattoo op de linkerpols van Megan Fox staat voor haar liefde en waardering voor surfen en de zee. De tribals vormen samen een Yin en Yang symbool. Op haar rechterenkel heeft de actrice een wassende maan laten tatoeëren die overlapt met een getatoeëerde ster. Ook heeft de Transformers actrice een tattoo laten zetten op een intieme plaats. Net boven de schaamstreek heeft zij de naam (Brian) van haar man en vader van haar kinderen laten tatoeëren. Verder heeft Megan Fox een aantal artistieke tattoos. Een eigen geschreven gedicht prijkt op haar ribben en een quote van Nietzsche is vereeuwigd op haar rug. De laatstgenoemde is een eerbetoon aan collega acteur Mickey Rourke. De laatste bekende tattoo is de tattoo met de tekst ‘Plays him off’. Deze heeft ongetwijfeld een persoonlijke boodschap omdat de exacte reden achter deze tattoo niet bekend is. 

Tattoo verwijderen

Uit onderzoek is gebleken dat een groot gedeelte van de getatoeëerden op termijn spijt krijgen van hun tatoeage. Ook Megan Fox behoort tot dit gezelschap. De brunette heeft haar meest bekende tatoeage laten verwijderen, die van Marilyn Monroe. De reden voor het laten weglaseren van haar tattoo was omdat ze vond dat Monroe altijd opgehemeld werd, maar in de realiteit had ze een somber karakter. Monroe leed aan persoonlijkheidsstoornissen en Fox wilde deze negatieve energie niet aantrekken. 

Vond je dit artikel over de tattoos van Megan Fox interessant en ben je op zoek naar meer Inked Celebrities? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste tattoo nieuws of geïnspireerd worden door één van onze tattoo inspiratie artikelen? Ook dan ben jij bij Ink-spiration op de juiste plek. Wij beantwoorden al jouw veelgestelde tattoo vragen, geven jou informatie over jouw eerste tattoo en vertellen jou wat tattoos en gezondheid met elkaar te maken hebben. Get inspired and get inked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *