Tattoo verwijderen? Andre Hazes helpt je erbij!

Tattoo verwijderen

Een tatoeage is voor eeuwig. Tenminste normaal gesproken laat je een tatoeage voor eeuwig zetten. Toch komt het meer dan eens voor dat mensen na een aantal jaar spijt krijgen van hun tatoeage. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Mensen komen niet meer aan een baan of ze hebben een slechte tatoeage laten zetten of ze vinden de tatoeage simpelweg na een aantal jaar niet meer passend en mooi. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een tatoeage te laten verwijderen. Door middel van hoogwaardige apparatuur kan een tatoeage worden weggelaserd, maar je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een cover-up tatoeage te laten zetten. Genoeg mogelijkheden om jou van die tatoeage af te helpen. Een tatoeage verwijderen is zelfs zo interessant, dat er een tv programma over gemaakt wordt. André Hazes zal met een nieuw programma op SBS6, mensen volgen die spijt hebben van een tatoeage.

Getekend voor het leven

Het nieuwe SBS6 programma gepresenteerd door André Hazes krijgt de toepasselijke naam ‘Getekend voor het leven’. Als tattoo fan zie je een tattoo uiteraard als een permanent kunststuk voor het leven, maar de titel van het programma toont de ondertoon van de spijt van een tattoo. Deelnemers aan het programma krijgen de kans om hun tattoo te laten verwijderen en worden tijdens dit proces gevolgd door de zanger. De mensen in het programma vertellen de verhalen achter hun tattoos en waarom ze spijt hebben van hun tattoo. Potentiële kandidaten kunnen zich nog steeds opgeven en de volkszanger deed op Instagram dan ook de volgende oproep: Houd je net als ik van tatoeages, maar heb je er eentje laten zetten waarvan je spijt hebt, die je tegenwerkt in het leven, en heb je een boeiend verhaal waarom je er vanaf wilt? Meld je dan aan en dan ga ik je helpen.”

Tattoos op de televisie

Ondanks dat het gaat om het verwijderen van een tatoeage, is het mooi om te zien dat er aandacht wordt besteed aan tatoeages op tv. We kennen uiteraard Ink Master, waar de beste tattoo artiesten de strijd aan gaan met de mooiste tatoeages, om uitgeroepen te worden tot de beste tatoeëerder. Maar het is ook mooi om de andere kant te zien, waarom hebben mensen een tatoeage laten zetten en waarom hebben ze spijt. Wellicht twijfel jij over een tatoeage en kan je jezelf identificeren met één van de deelnemers. Zijn of haar verhaal kan jij op weg helpen om de tatoeage te laten zetten of dit idee toch weer even in de ijskast te parkeren. Heb jij spijt van een tatoeage? Meld je dan aan voor ‘Getekend voor het leven’. Of ga jij het programma kijken om twijfels voor een tatoeage weg te halen of te bevestigen?

Vond je dit artikel interessant en ben je benieuwd wat Ink-spiration nog meer te beiden heeft? Neem dan gerust een kijkje bij de rest van ons tattoo nieuws. Ook als je op zoek bent naar alle veelgestelde tattoo vragen, alles omtrent jouw eerste tattoo of informatie over tattoos en gezondheid, ben je hier aan het goede adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *