Tattoo ideeën mannen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tattoo te zetten. Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om tattoos. Je kunt een aantal tattoo ideeën voor mannen bekijken om inspiratie op te doen. Er zijn tal van geweldige tattoo ideeën voor je sleeve die je kunt overwegen als je iets nieuws en spannends wilt proberen. Tatoeages zijn een geweldige manier om jezelf te uiten en je liefde voor iets of iemand te tonen. Tatoeages kunnen overal worden geplaatst, maar bij mannen zijn ze vooral populair op de armen. Als je op zoek bent naar nieuwe tattoo-ideeën voor je sleeve, dan zijn er enkele beroemde tattoo ontwerpen voor die je kunt overwegen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een citaat of een gedicht. We hebben allemaal bepaalde citaten of gedichten die ons inspireren, dus het is begrijpelijk om er een permanent op je huid te zetten. Of het nu één regel of vier alinea’s lang is, het is aan jou om te beslissen. Je kunt ook overwegen om een ​​tatoeage met een familie symbool te laten zetten. Dit is een geweldige manier om te pronken met je erfgoed en tegelijkertijd iets te hebben dat er cool en uniek uitziet.

 

Tatoeages op de rug

Tatoeages zijn een geweldige manier om jezelf te uiten. Kies altijd het beste tattoo ontwerp. De reden is simpel; tatoeages zijn permanent. De achterkant is een geweldige plek om een ​​tatoeage te zetten. Als je erover nadenkt om een ​​tatoeage op je rug te laten zetten, zorg er dan voor dat deze bij je lichaamstype past. Als je kleine armen en benen hebt, moet je waarschijnlijk grote ontwerpen op je rug vermijden. Overweeg in plaats daarvan iets als een kleine quote of belettering in een elegant lettertype. Je moet ook bedenken wat voor soort stijl goed zou staan ​​bij je huidskleur en lichaamsvorm. Als je bijvoorbeeld een donkerdere huid hebt, zullen geometrische patronen je waarschijnlijk goed staan. Felle kleuren zullen misschien niet zo goed werken, omdat ze sneller vervagen dan andere kleuren.

 

Tatoeages op de borst

Denk goed na over de betekenis van de tattoo voordat je er een op de borst zet. Als je een grote borst hebt, kan het verleidelijk zijn om je tatoeage precies in het midden te zetten, maar dat kan een vreselijk idee zijn. Als je het te laag op je borst laat zetten, zal het op een onhandig litteken lijken als je begint te verouderen. Overweeg in plaats daarvan om je tatoeage hoger in de buurt van de bovenkant van je romp te plaatsen. In termen van tattoo ideeën zijn tribale ontwerpen geweldig als je iets wilt met meer beweging dan de gemiddelde borsttattoo. Je zou dit idee zelfs kunnen combineren met andere tattoo ontwerpen. Een citaat is ook een geweldige manier om te pronken met je persoonlijkheid en het voor altijd met je mee te dragen. Je kunt ook een dier zoals een vogel of een tijger laten zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Meer inspiratie?

Wil je meer inspiratie opdoen of heb je vragen over tattoo ideeën voor mannen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.